ROMÂNIA

Corporate


 

Despre noi - Istoria

Daca citesti aceste randuri motivul este simplu: Barracuda ti-a oferit deja emotii.
Barracuda este un proiect puternic si exclusiv al firmei ABSOLUTE QUALITY infiintata in anul 2002. Din pasiunea nemarginita si visul maret al fondatorului Alessandro a luat nastere proiectul BARRACUDA destinat initial motocicletelor naked si apoi extins pe toata gama stradala. Totul este creat cu atentie deosebita la calitate si detalii. Tot universul Barracuda de la oameni, utiliaje, conducere si comercial este angrenat in filozofia calitatii. Rezultatul a fost foarte puternic de la bun inceput. O crestere constanta in intreaga lume ce valideaza idea unui brand puternic si exclusiv. BARRACUDA este creatie, calitate, pret accesibil si nu in ultimul rand, servicii bune si rapide. Astazi, Barracuda este cel mai mare distribuitor de accesorii de calitate din Italia iar proiectul devine din ce in ce mai puternic in toata Europa datorita retelei de colaboratori exclisivi din fiecare tara. Multumita strategiei de expansiune, reteaua creste spectaculos in intreaga lume. Cu ajutorul colaborarii intregii retele de distribuitori si datorita sistemului de livrari, produsele Barracuda sunt acum accesibile pentru toata lumea, in cel mai scurt timp. Echipa Barracuda este formata din oameni dedicati, pregatiti sa ofere cele mai bune sfaturi. Proiectul nostru este destinat oamenilor si nu doar cifrelor mari. Punctele cheie a proiectului Barracuda ? CALITATEA absoluta a produselor, atentia deosebita la DESIGN, raportul excellent VALOARE/PRET, materialele inovative si tehnologia de fabricatie avansata. Multumim tuturor celor care fac parte din acest proiect minunat si multumim clientilor care au ales Barracuda si ne-au oferit increderea lor.

Alessandro Giardina.

 

 

 

Productie si Design

BARRACUDA este un proiect de creatie. Toate componentele din catalogul de produse sunt create si semnate exclusiv de noi.
 
Studiul creatiei noastre isi are originea si inspiratia in Simplitate si Armonizarea formelor.
 
Toate produsele BARRACUDA sunt inregistrate si protejate international pentru drepturile de creatie la UAMI.
 
Echipa de design BARRACUDA lucreaza la compania mama din Italia si este menegeriata de Matteo Iuso si Alessandro Giardina ce impreuna dau nastere tuturor proiectelor noi si graficii asociate marcii.

 

 

 

Distributie

BARRACUDA prin propria idee de proiect, protejeaza distributia produselor in conformitate cu reguli stricte pentru fiecare piata in parte. Distributia prin intermediul retelei WEB este intarita de angajamente ce interzic vanzarea la pret redus sau cu discount. Produsele Barracuda sunt distribuite de cele mai bune magazine din Italia si din lume dar este de asemenea posibil sa fie achizitionate de la magazinele online oficiale ce livreaza in termene rapide de 24-72 ore de la plasarea comenzii.
 
Distributia in intreaga lume este reglementata de DISTRIBUITORII OFICIALI BARRACUDA pentru fiecare stat in parte ce urmeaza directivele si regulile companiei mama.

 

 

 

Produse

In catalogul BARRACUDA veti gasi doar produse exclusive ale marcii, aici nu se regasesc produse din piata obisnuita sau replici ale acestora. Productia articolelor este facuta in Italia sau peste granita depinzand de caracteristicile fiecarui produs in parte si de tipul de asamblare. Produsele sunt create doar pentru proiectul Barracuda si construite cu mare precizie si indemanare conform datelor tehnice. Compania Barracuda si produsele acesteia respecta calitatea inalta si standardele certificarii ISO 9001.

 

 

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x